dimarts, 10 de novembre del 2009

Softcatalà




Dilluns 09 d'octubre vam realitzar per petits grups( 4 o 5 persones) una presentació sobre un tema relacionat amb l'assignatura de gestió i tic. Nosaltres vam fer el tema de Softcatalà.
No cal dir el que és softcatalà i els recursos que ofereix, amb l'exposició de la web i amb la visualització d'aquest pwp ràpidament es pot saber tots els recursos bàsics que ens ofereix. Per tal de fer bé l'exposició i organitzar-nos vam crear un document google amb el text de la part que presentava cadascú i també vàrem fer una petita discussió.

Jo personalment vaig triar Softcatalà perquè alguna vegada ja l'havia utilitzat, penso que la gent que ofereix recursos com traductors o correctors en català són gent molt formada i que realment té molts coneixements de la matèria, vaig poder observar que molts programes estaven disponibles amb la traducció al català i una cosa positiva d'aquesta web és que ofereix programes per a varis sistemes operatius, cosa que esta molt bé perquè com hem citat anteriorment al pwp aquesta web està oberta a tothom i cadascú utilitza un sistema operatiu diferent o 2 sistemes alhora per tant és molt important trobar programari per a diferents sistemes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada