dilluns, 14 de desembre del 2009

Competència d'aprendre a aprendre



Avui a Tic hem realitzat aquesta pràctica entre el Sergi Domènech, l'Adrià Pérez i jo.

Avui però hem començat la classe amb el Jorge, ens ha explicat una web de referència per tots els mestres(xtec), aquesta web mostra el que s'explica a les escoles, mostra experiències que es duen a terme a l'escola (primària, infantil , ESO i Batx.)

Hem pogut observar projectes que es duen a terme a la web i hem escollit els horts urbans a la nostra escola, després de seguir la pràctica hem realitzat un petit pwp mostrant en què consisteix aquesta activitat i una mica els objectius els quals es pretenen assolir.

També ha comentat exemples de projectes en xarxa(Viquiatles, eduwiki...) i hem pogut veure un concepte nou "podcast", ha dit doncs que aquest concepte fa referència com si fos una entrada d'un bloc però amb contingut de vídeo i àudio.
El terme subscriure's a una font multimèdia és el que s'anomena "Poadcasting" i el programa que es fa servir es diu "Poadcast".

Finalment, hem realitzat la pràctica següent, la que tenim penjada al principi de l'entrada i és sobre un concepte d'activitat creat per alumnes de primària i que es troba penjat a la web.

Nosaltres hem escollit aquesta activitat perquè realment pensem que ajuda a un aprenentatge constructiu, ja que han de ser creatius i sobretot fa que els nens experimentin cosa que avança molt més el nen en el seu aprenentatge, ja que no es troba davant d'una professora que li diu totes les propietats de les plantes, sinó que amb el seu hort van treballant temes sobre el medi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada